Tietoa velalliselle -saitko perintäkirjeen?

Jos kirje sisältää muistutuksen tai perintäkirjeen, maksa lasku viimeistään eräpäivänä. Mikäli et pysty maksamaan laskua kokonaisuudessaan tai ollenkaan, ota meihin yhteyttä välittömästi. Halutessasi voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön.

Yleensä asiat voidaan sopia yhdessä niin, ettei suuria kuluja aiheudu – esimerkiksi tekemällä maksusuunnitelman, jonka hoitamisesta pidetään kiinni.

Mikäli kuitenkaan et maksa laskua etkä ota meihin yhteyttä tai maksat laskun alkuperäisen toimeksiantajan laskulla, tulemme jatkamaan perintätoimeksiantoa. Tällöin joudut vastaamaan laskun lisäksi kasvavista perintäkuluista sekä sen jälkeen oikeudellisista vaatimuksista. Mikäli velat etenevät ulosottoon luottotietorekisteriin tulee tästä myös maksuhäiriömerkintä.

Kannattaa muistaa, että kaikista huonoin vaihtoehto perintätilanteessa on olla tekemättä mitään. Ota yhteyttä niin sovitaan maksuista yhdessä! Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@c-creditor.fi.


Ehdota maksusuunnitelmaa

Mikäli olet saanut meiltä perintäkirjeen, huomioithan että lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli sinulla on vaikeuksia kerralla maksaa kokonaissummaa, ota yhteyttä niin voimme katsoa minkälaisella maksusuunnitelmalla asia saadaan hoidettua.


Ilmoitus laskun maksamisesta

Mikäli olet saanut meiltä perintäkirjeen, mutta olet suorittanut jo erääntyneen laskun, täytä alla oleva kaavake ja kerro meille laskun tiedot. Mikäli sinulla on kysymyksiä laskun maksuun liittyen, ota yhteyttä ja voimme selvittää tilannetta tarkemmin.


Olen maksanut jo laskun

Nimi *
Nimi

Ehdota uutta eräpäivää

Mikäli haluat ehdottaa uutta eräpäivää laskun maksamiselle, ota yhteyttä. Ota yhteyttä myös mikäli haluat kysyä eräpäivän siirrosta tarkemmin, niin selvitämme yhdessä mitä vaihtoehtoja laskun eräpäivän siirtämiseksi on.


Maksusaatavan kiistäminen

Mikäli haluat kiistää maksusaatavan, täytä alla oleva lomake yhteystietoineen ja kerro myös syy miksi haluat kiistää maksusaatavan. Voit myös ottaa yhteyttä mikäli haluat antaa tarkempaa tietoa maksusaatavan kiistämisen perusteista.

Nimi *
Nimi