Tietoa pikaperintäpalveluistamme

C-Creditor tarjoaa kokonaisvaltaista pikaperintäpalvelua aina vapaaehtoisesta perinnästä tarvittaessa oikeuteen saakka. Palvelumme on toimeksiantajalle tehokas väline pikaperintään, sillä perimme perinnästä syntyneet kulut velalliselta. Voit lähettää perittäväksi yhden laskun tai voimme tarvittaessa myös valvoa kaikkia saataviasi. Huolehdimme aina, että saat sinulle kuuluvat varat. Toimimme yritysyhteistyössä tilitoimisto Nordic C-Management Oy:n kanssa.


Asiakasläheistä palvelua

Toimeksiannon saatuamme olemme perintäkirjeen lähettämisen lisäksi myös henkilökohtaisesti yhteydessä velalliseen, jolloin saamme tarkat tiedot maksumahdollisuuksista. Tämä nopeuttaa ja tehostaa perintää huomattavasti. Samalla voidaan tarvittaessa sopia maksusuunnitelmasta ja jatkotoimenpiteistä, jolloin perintä sujuu huomattavasti inhimillisemmin. Silloin asiakas on myös todennäköisesti jatkossa asiakkaasi, jos niin haluat!


Yksittäiset toimeksiannot

Lähetä meille yhteystietonne ja kopio laskusta joko postitse tai sähköpostilla. Hoidamme perinnän siitä eteenpäin ja tilitämme saatavasi korkoineen heti, kun olemme saaneet laskun perittyä.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme tarpeisiisi sopivan toimintatavan joko perintään, tai vaikkapa kaikkien saatavien valvontaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen myynti@c-creditor.fi.